Τρίτη, 24.4.2018
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ
ΠΡΟΦΙΛ TRAVEL MALL PDF Εκτύπωση E-mail

ΠΑΡΟΧΕΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην έκδοση  αεροπορικών και ακτοπλοϊκων εισιτηρίων εξωτερικού και εσωτερικού, κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, κρουαζιέρες και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Χρησιμοποιώντας την πολυετή πείρα μας μπορούμε να διεκπεραιώσουμε με επιτυχία κάθε ταξιδιωτική ανάγκη του πελάτη.

Εξαντλούμε πάντοτε κάθε προσπάθεια  στην εξασφάλιση οικονομικών ναύλων με συνδυασμό άνετων και ασφαλών πτήσεων,προσφέροντας την οικονομικότερη λύση με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών.

Έχοντας πολυετή πείρα στον τομέα  της μεταφοράς ατόμων με τουριστικά λεωφορεία απευθυνόμαστε σε συλλόγους, σχολεία και ιδιότες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με σιγουριά, άνεση και ασφάλεια.

Τα πούλμαν που διαθέτουμε για ενοικίαση είναι όλα πολυτελή, κλιματιζόμενα, πλήρως εξοπλισμένα, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής μεταφορά των επιβατών.

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους και συνεργάσιμους οδηγούς και συνοδούς  που κύριο μέλημα τους έχουν να εξασφαλίσουν σε κάθε επιβάτη ένα όμορφο και ξεκούραστο ταξίδι.

Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να ετοιμάσουμε το πρόγραμμα εκδρομής που επιθυμείτε,σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας ή του εξωτερικού.


Τα ταξίδια θέλουν διάθεση,χαμόγελο και κέφι!

Με την προτίμηση σας και την εμπειρία μας οργανώνουμε ταξίδια που μένουν αξέχαστα!

Η εμπιστοσύνη σας, μας γεμίζει ευθύνη και μεγαλύτερη όρεξη για να συνεχίσουμε!

Βάλτε το χαμόγελο και εμείς θα βάλουμε τα χρώματα για να γεμίσουμε τον κόσμο μας με υπέροχες εικόνες.


Ισολογισμός Εταιρείας 2014