Τρίτη, 24.4.2018
Κυκλάδες
Ανάφη

Φωτογραφία Ανάφης Κυκλάδων

Το νησί του Απόλλωνα!

Ο απλός τρόπος ζωής των κατοίκων της κάνει την Ανάφη προορισμό για ολιγαρκείς επισκέπτες. Ο χρόνος εδώ κυλάει αργά, σχεδόν νωχελικά γι’ αυτό όσο λιγότερες δραστηριότητες φιλοδοξείτε να χωρέσετε στο πρόγραμμά σας τόσο το καλύτερο. Οι ακτές της είναι δαντελωτές και σχηματίζουν πολλούς ορμίσκους. Οι παραλίες της παρουσιάζουν ξεχωριστή ομορφιά. Η άμμος είναι χρυσή και το χρώμα της θάλασσας βαθύ πράσινο κοντά στη στεριά και βαθύ μπλε πιο βαθιά.


 
Αμοργός

Φωτογραφία Αμοργού Κυκλάδων

Το νησί του απέραντου γαλάζιου!

Η Αμοργός είναι ένα όμορφο νησί με άσπρα σπίτια, κρυστάλλινα νερά και μια ειρηνική ατμόσφαιρα, δεν είναι σύμπτωση ότι σκηνοθέτης Luc Besson επέλεξε να γυρίσει το πρώτο μέρος του Μεγάλου Γαλάζιου εδώ στην Αγία Άννα και στην Καλοταρίτισσα . Ορεινή, με άγρια ομορφιά και βράχους, που καταλήγουν απότομα στο γαλάζιο της θάλασσας. Απόκρημνες ακτές αλλά και ήρεμες αμμουδιές, ορεινοί όγκοι και ομαλές κοιλάδες. Η Αμοργός είναι το νησί των αντιθέσεων! 
Φολέγανδρος

Φωτογραφία Φολέγανδρου Κυκλάδων

Ένας τόπος μαγευτικός!

Το μικρό αυτό νησί των Κυκλάδων, τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν δημοφιλή προορισμό για ήσυχες διακοπές. Ο επισκέπτης ξαφνιάζεται από την άγρια ομορφιά του άγονου τοπίου όπου εναλλάσσονται πελώριοι βράχοι και αμμουδερές παραλίες. Τα μονοπάτια και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα κλέβουν τις καρδιές όλων. Τα παραδοσιακά σπίτια με τα ξύλινα χρωματιστά μπαλκόνια, οι κάτασπρες εκκλησίες, τα πλακόστρωτα δρομάκια, οι πλατείες με τα ταβερνάκια, οι υπέροχες παραλίες με την μοναδική ομορφιά, μας κάνουν υπερήφανους για αυτή τη μικρή κουκκίδα στο Αιγαίο!


 
Τήνος

Φωτογραφία Τήνου Κυκλάδων

Το νησί της Μεγαλόχαρης!

Είναι πολύ δύσκολο να το ξεχωρίσει κανείς από την προστάτιδα του. Άλλωστε γιατί; Η Τήνος αισθάνεται μεγάλη τιμή που επιλέχθηκε από την Παναγία για να γίνει εδώ το ιερό της προσκύνημα. Μπορεί όλοι να την γνωρίζουμε για αυτό το λόγο όμως το νησί αυτό διαθέτει εξαιρετικές ομορφιές. Τα απίστευτα δειλινά μέσα στα μαγευτικά σοκάκια του, και οι υπέροχες παραλίες με λευκή χρυσαφένια αμμουδιά αλλά και με βότσαλα, συνθέτουν ένα τέλειο προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές.


 
Περισσότερα Άρθρα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 6