ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

22 - 27 ΜΑΡΤΙΟΥ - 6 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
Αρχική » Προσφορές » ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

• 3 διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη
• 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στην Κομοτηνή
• Πρωινό
• 3 γεύματα στην Κωνσταντινούπολη
• Περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Αρχηγός – ελληνόφωνος ξεναγός
• Ταξιδιωτική και ιατρική ασφάλεια

• Είσοδοι στα μουσεία
• Κρουαζιέρα στον Βόσπορο
• Καράβι για Πριγκηπόνησσα
• Βραδινό Oriental

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ (σε δίκλινο δωμάτιο): 390€

Πρόγραμμα Εκδρομής

Ημέρα 1η - ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο , διέλευση συνόρων και άφιξη στην Πόλη. Θα ξεκινήσουμε το πρόγραμμα μας με την μοναδική κρουαζιέρα στον Βόσπορο για όποιον το επιθυμεί. Δείπνο και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΤΟΠΚΑΠΙ – ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ – ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ – ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

Πρωινό και επίσκεψη-ξενάγηση στο θαύμα των αιώνων και ένα από τα πιο επιβλητικά μνημεία της Παλαιάς Κωνσταντινούπολης την Αγία Σοφιά. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στα πρώτα Οθωμανικά ανάκτορα του Τοπ Καπί με τους πολύτιμους θησαυρούς, και τα διάσημα διαμάντια του. Ακολουθεί ο Βυζαντινός Ιππόδρομος όπου παίχτηκαν αμέτρητα πολιτικά και στρατιωτικά δράματα, ο Αιγυπτιακός οβελίσκος, ο Τρίποδας των Δελφών, η Γερμανική Κρήνη και το Μπλέ Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ. Συνεχίζοντας την περιήγηση μας θα επισκεφτούμε το καλύτερο μουσείο της Τουρκίας , το παλάτι των Σουλτάνων , το μουσείο Ντολμά Μπαχτσέ. Τέλος , θα έχετε ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή σας για να περιπλανηθείτε στην Αιγυπτιακή Αγορά. Δείπνο και διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΣΑ (ΧΑΛΚΗ–ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ)

Πρωινό και αναχωρήση για την προβλήτα της πόλης, όπου θα πάρουμε το πλοίο για να επισκεφθούμε τα μαγευτικά Πριγκιποννήσια, τη Χάλκη με τη Θεολογική Σχολή και την Πρίγκιπο. Συνιστούμε προαιρετικά μια επίσκεψη με αμαξάκια μέχρι τον Άγ. Γεώργιο τον Κουδουνά, στην Πρίγκιπο. Εκεί θα απολαύσετε πριγκηπικό μεσημεριανό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε πολυτελές κέντρο διασκέδασης με φαγητό, τοπικούς ανατολίτικους χορούς, χανουμάκια.. Διανυκτέρευση .

Ημέρα 5η - ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την μονή της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ. Συνεχίζουμε με επίσκεψη-προσκύνημα στον Αγ. Γεώργιο στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι όπου θα δούμε την Κλειστή Πύλη και το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Τέλος, θα έχετε ελεύθερο χρόνο στην διάθεσή σας να επισκεφτείτε την Κλειστή Αγορά. Αναχώρηση για την Κομοτηνή. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η - ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Μετά το πρωινό , αναχώρηση για τη Ζάκυνθο με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Ζάκυνθο και τέλος εκδρομής.

Φωτογραφίες