Κο Σαμούι

Κο Σαμούι

Βρίσκεται στα ανοιχτά του κόλπου της Ταϋλάνδης 60 χλμ. από τις ακτές της χερσονήσου Malay. Οι απίστευτες λευκές παραλίες, όπου οι φοίνικες φτάνουν μέχρι τα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας συνθέτουν ένα τοπίο μαγικό. Οι καλύτερες παραλίες του νησιού είναι: Chaweng, Chaweng Noi, Lamai, Bophut και Maenam.

Κλίμα:

Τροπικό με υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία. Η περίοδος από Μάρτιο – Οκτώβριο είναι θερμή και από Νοέμβριο – Φεβρουάριο δροσερή.

Ένδυση:

Ελαφριά ρούχα, καπέλο, γυαλιά ηλίου και αντιηλιακό

Γλώσσα:

Κυρίως γλώσσα είναι η Ταϋλανδέζικη. Μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε με Αγγλικά

Ώρα:

Το χειμώνα +5 ώρες και το καλοκαίρι +4 ώρες

Μετακινήσεις:

Οι μετακινήσεις γίνονται με ταξί ή με τα λεγόμενα Τουκ – Τουκ. Οι περισσότερες αποστάσεις όμως είναι κοντινές οπότε μπορούν να γίνουν με τα πόδια.

Διατροφή:

Υπάρχουν αρκετά εστιατόρια με κουζίνα Ταϋλανδέζικη, Κινέζικη, Ινδική και Μεξικάνικη κουζίνα.

Πληθυσμός

Έκταση

Αξίζει να δείτε

Μεγάλος Βούδας

Το μεγαλύτερο και πιο εκθαμβωτικό άγαλμα του Κο Σαμούι στο βόρειο τμήμα, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού.

Καταρράκτης Na Muang και Koh Tao

Οι καταρράκτες Na Muang βρίσκονται στο Ko Samui, νησί της Ταϊλάνδης. Είναι δύο καταρράκτες, ο Na Muang Ι και ο Na Muang ΙI. Ο Na Muang Ι έχει περίπου 18 μέτρα ύψος και είναι εύκολα προσβάσιμος από το δρόμο, σε αντίθεση με τον Na Muang ΙI, ο οποίος απαιτεί και πεζοπορία. Αυτός έχει ύψος περίπου 80 μέτρα και η θέα είναι φανταστική.

Σαφάρι

Επίσκεψη στο νησί Ko Phangan

Το νησί Ko Phangan είναι το 5ο μεγαλύτερο νησί της Ταυλάνδης.

Φωτογραφίες

Δείτε σχετικές εκδρομές

Ινδία – Χρυσό Τρίγωνο 5* με Ματούρα και Βρινταβάν | Αύγουστος 2023

Αναχωρήσεις: 03/06,04/07,01/08,10/08,14/08,24/08,22/09   1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΔΕΛΧΙ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ινδίας, το Δελχί, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. 2η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΛΧΙ – ΑΓΚΡΑ Φτάνοντας νωρίς σήμερα...

Ιορδανία | Γύρος και διαμονή στη Νεκρά Θάλασσα | Μάιος – Οκτώβριος 2022

Αναχωρήσεις:27/7, 12/8, 24/8, 31/8, 7/9, 21/9, 6/10 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, το Αμμάν, μια μεγαλούπολη της Μέσης Ανατολής με έντονα τα σημάδια της ιστορίας της που φτάνει μέχρι τα...

Μπαλί – Σιγκαπούρη

12 ημέρες / 9 νύχτες
από €1475/άτομο

Αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε!