Σεϋχέλλες

Σεϋχέλλες

Οι Σεϋχέλλες είναι ένα νησιωτικό κράτος που αποτελείται από 115 νησιά. Βρίσκονται κάτω από τον Ισημερινό στο Βορειοανατολικά της Μαδαγασκάρης με το μεγαλύτερο νησί το Maxe όπου βρίσκεται η πρωτεύουσα Βικτόρια. Τα νησιά διαιρούνται σε δύο κατηγορίες: τα «εσωτερικά νησιά» και τα «εξωτερικά νησιά».
Τα λεγόμενα εσωτερικά νησιά βρίσκονται στο βόρειο μέρος και είναι διασπαρμένα γύρω από το κεντρικό νησί. Αποτελούνται από γρανιτοειδή πετρώματα, γι’ αυτό χαρακτηρίζονται από μεγάλους όγκους φυσικού γρανίτη που προσδίδουν άγρια ομορφιά στο τοπίο.
Τα εξωτερικά νησιά είναι κοραλλιογενή: αμμώδη και καλυμμένα ως επί το πλείστον από φοινικόδεντρα.

Κλίμα:

τροπικό με μέση θερμοκρασία 25o C – 30o C

Ένδυση:

Βαμβακερά, λινά και αδιάβροχο. Δεν επιτρέπεται το μαγιό στις πόλεις.

Γλώσσα:

Κρεολέζικα. Μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε στα Αγγλικά και Γαλλικά

Ώρα:

+2 ώρες

Μετακινήσεις:

Λεωφορείο γραμμών, ταξί και ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Η επικοινωνία μεταξύ των νησιών γίνεται με ναυλωμένα πλοιάρια ή με κρατικά φέρρυ μποτ.

Διατροφή:

Υπάρχουν εστιατόρια με Γαλλική, Ιταλική, Κινέζικη και τοπική κουζίνα.

Γενικά:

Βίζα: Όχι απαραίτητη για παραμονή μέχρι 30 ημέρες

Πληθυσμός

Έκταση

Αξίζει να δείτε

Ande Lazio

Αν ψάχνετε κάτι μοναδικό μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραμυθένια Ande Lazio, που θεωρείται η νούμερο «1» παραλία στις Σεϋχέλλες.

Valle de Mai

Νησί La Digue

Φωτογραφίες

Δείτε σχετικές εκδρομές

Ινδία – Χρυσό Τρίγωνο 5* με Ματούρα και Βρινταβάν | Αύγουστος 2023

Αναχωρήσεις: 03/06,04/07,01/08,10/08,14/08,24/08,22/09   1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΔΕΛΧΙ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ινδίας, το Δελχί, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. 2η ΗΜΕΡΑ: ΔΕΛΧΙ – ΑΓΚΡΑ Φτάνοντας νωρίς σήμερα...

Ιορδανία | Γύρος και διαμονή στη Νεκρά Θάλασσα | Μάιος – Οκτώβριος 2022

Αναχωρήσεις:27/7, 12/8, 24/8, 31/8, 7/9, 21/9, 6/10 1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΑΜΜΑΝ Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, το Αμμάν, μια μεγαλούπολη της Μέσης Ανατολής με έντονα τα σημάδια της ιστορίας της που φτάνει μέχρι τα...

Μπαλί – Σιγκαπούρη

12 ημέρες / 9 νύχτες
από €1475/άτομο

Αφήστε μας να σας ταξιδέψουμε!